Effektiva takbyten i Skellefteå

Mickes Bygg hjälper dig att byta tak. Plannja levererar produkter till tak och fasad – takprofiler, fasadprofiler, takpannor, hängrännor och stuprör, bleck och beslag och taksäkerhet.

Plannja Royal

Plannja Royals formspråk uttrycker en enkupig takpanne tradition, fast i modern tappning. Detta tak är en storsäljare som finns i flera kulörer, med all säkerhet också en som passar dig och ditt hus.

Plannja Regent

Plannja Regent ger hustaket en elegant framtoning. Form- språket knyter an till en enkupig panntradition, med en vägprofil något lägre än den hos Royal. Regentpannan ger en bra totalekonomi sett till inköpskostnad, läggningsarbete och underhåll.

Plannja Flex

Plannja Flex är en takpanna med distinkt design. Takpannans profil och steghöjd skapar skuggeffekt som ger taket liv och karaktär. Plannja Flex passar alla typer av tak och är designad för att ge ett elegant och exklusivt utseende.

Plannja Trend

Plannja Trend ger ditt hus ett extra lyft. Genom att den ena platsidan klickas fast och den andra sidan fästs med en skruv som döljs av nästa plåt blir det inga synliga skruvar Plannja Trend har en uppdaterad klickfals, som är högre och ny till formen. Detta förhöjer takets linjespel samtidigt som funktionaliteten är bättre och gör taket lättare att montera.

Plannja Modern

Plannja Modern är ett lyft inom skandinavisk takdesign. Den passar såväl för funkishus som för mer klassiska hus- och takstilar. Takets profilerade linjespel associerar till gediget plåthantverk och med ditt val av kulör, ge huset ett distinkt och samtida uttryck.

Plannja Pannplåt

Blunda och tänk på ett klassiskt tak i plåt. Just nu upplever vår pannplåt en renässans. Dels för att den ofta rekommenderas inom restaureringar och byggnadsvård, dels för att den harmonierar med den populära funkisstilen.